EN | NL
Levendige atmosfeer…
Het Huawei Belgian Research Center bevindt zich in Leuven, een schilderachtige, intieme en levendige universiteitsstad. Leuven is een prachtige Vlaamse stad, op een steenworp van Brussel (25km). Leuven (Louvain in het Frans) is de hoofdstad van Vlaams-Brabant. Het is een oude stad – thuisbasis van de Hertogen van Brabant sinds 1200 – en in de Middeleeuwen een belangrijke handelsstad voor textiel.
 
Bierstad van Belgie…
Vandaag kan Leuven trots zijn op een van de rijkst versierde stadhuizen in Belgie en het is de oudste universiteitsstad van Vlaanderen. Zo’n 45.000 studenten – ongeveer eenderde van de inwoners – zoeven rond op de fiets, wat de stad een vrolijke, creatieve sfeer bezorgt. Leuven is ook de hoofdstad van het bier, thuisbasis van het internationaal bekende Stella Artois.
Focus op hightech…
Leuven is internationaal bekend voor zijn hightech industrie met ondermeer IMEC, NXP en de wereldberoemde universiteit van Leuven. In de stad zijn hoofdkantoren gevestigd van verschillende onderzoeksorganisaties zoals DSP Valley.
 
Easy living…
Leuven biedt een grote verscheidenheid aan huisvestingsmogelijkheden aan betaalbare prijzen. Kies tussen het levendige stadscentrum of de groene, bosrijke rand van de stad. Ze bevinden zich allebei op fietsafstand van onze kantoren.